ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Πρωτάθλημα κανονικά, παίζουμε με Βέροια"

ΑΕΛ: "Πρωτάθλημα κανονικά, παίζουμε με Βέροια"
ΑΕΛ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως θα οριστούν οι διαιτητές του αγώνα της με τη Βέροια για τη Super League, όπως της έκανε γνωστό ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου.

Επικοινωνία με τον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου, είχε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ενημερώθηκε ότι θα οριστούν διαιτητές για την πρεμιέρα των "βυσσινί" στη Super League, με τη Βέροια.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η θεσσαλική ΠΑΕ, μετέφερε τα λεγόμενα του Παπανικολάου στον Κούγια, ότι "δεν υπάρχει καμία αιτιολογία να μη διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι". Αναμένεται ωστόσο και η οριστική απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος έστειλε νέο μήνυμα για " νομιμότητα ή αναβολή".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν επικοινωνίας του κ. Κούγια με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ κ. Παυσανία Παπανικολάου του έγινε γνωστό ότι η ΕΠΟ θα ορίσει κανονικά, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, τους διαιτητές του αγώνα του Σαββάτου 20/8 με την ΠΑΕ Βέροια και δεν υπάρχει καμία αιτιολογία να μη διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι και με αυτό το παιχνίδι να γίνει και η έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2016-17.

Κατόπιν αυτής της διαβεβαίωσης η ΠΑΕ ΑΕΛ, σε συνεργασία με τη Γήπεδο ΑΕ, μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα θα έχει ολοκληρώσει όλα τα διαδικαστικά προαπαιτούμενα ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, τόσο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα όσο και στον εξοπλισμό των καφετεριών και των κυλικείων του AEL FC ARENA για την εξυπηρέτηση των οπαδών μας.

Σήμερα το μεσημέρι η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ανακοινώσει την επωνυμία της εταιρίας με την οποία θα συνεργαστεί για την καλύτερη προσφορά υπηρεσιών στο κεντρικό καφέ του 1ου ορόφου και σε όλα τα κυλικεία του AEL FC ARENA".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Και η ΑΕΛ στα δικαστήρια για αναβολή έναρξης της SuperLeague

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ