ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Οι γραφικότητες έχουν γίνει κακουργηματικές κατηγορίες"

ΑΕΛ: "Οι γραφικότητες έχουν γίνει κακουργηματικές κατηγορίες"

Η Λάρισα απάντησε στην ανακοίνωση του Αστέρα υποστηρίζοντας πως πάλι καλά που είχε τηλεοπτική μετάδοση η αναμέτρηση και είδαν όλοι ότι η Λάρισα έπαιξε αδίκως με 10 παίκτες για ογδόντα λεπτά χάνοντας άδικα.

Ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της ΑΕΛ και του Αστέρα συνεχίζεται με τους "βυσσινί" να μην αφήνουν αναπάντητη την ανακοίνωση των Αρκάδων και να περνούν στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας πως όσοι μιλούσαν για γραφικότητες στο παρελθόν τώρα αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες.

Επίσης η ανακοίνωση αναφέρει ότι πάλι καλά που η μετάδοση ήταν τηλεοπτική και είδαν όλοι πως αδικήθηκε η ΑΕΛ και πως έχασα άδικα η ομάδα της Λάρισας.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Όντως, ευτυχώς που η μετάδοση ήταν τηλεοπτική και όλη η Ελλάδα είδε πως το συνεργείο του οποίου ο Αστέρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι την τελευταία 15ετία, με διαιτητές τύπου Κύζα, μπορούν να κάνουν μια ομάδα να έχει 70% κατοχή και ευκαιρίες και δοκάρια, όταν φυσικά η άλλη ομάδα υποχρεώνεται αδίκως να παίξει για 80 λεπτά με τις καθυστερήσεις με αριθμητικό μειονέκτημα, χάνοντας ταυτόχρονα εξίσου άδικα με 1-0.

Όσο για τις γραφικότητες, τέτοιες έκαναν ο Αστέρας, η Ηλιούπολη, η Βέροια, ο Λεβαδειακός, ο Θρασύβουλος, ο Πανθρακικός, ο Πλατανιάς, η Καλλονή και φυσικά ο Ολυμπιακός Βόλου, σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Κούγια, όταν ο κοριός της ΕΥΠ, με εντολή του κ. Παπανδρέου, του κ. Κορέα και της ελληνικής δικαιοσύνης, εντόπισε τις κοινοποιηθείσες συνομιλίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που γνωρίζει πλέον όλη η χώρα.

Τώρα πια, οι γραφικότητες εκείνες είναι κακουργηματικές κατηγορίες.

Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ