ΑΕΛ

ΑΕΛ για Αγκάνοβιτς: Πρώτα τον αποθέωσε, μετά του "επιτέθηκε"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ / ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Αγκάνοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς αποχώρησε από την ΑΕΛ και αφού πρώτα η "βυσσινί" ΠΑΕ αποθέωσε τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, λίγο μετά ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε τη λύπη του γι' αυτόν.

Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΛ ο Αντνάν Αγκάνοβιτς. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τους Θεσσαλούς ύστερα από 1,5 χρόνο, καταγράφοντας 36 συμμετοχές (είχε και 2 γκολ). Στην ανακοίνωσή τους οι "βυσσινί" αποθέωσαν τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβενία.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο Αγκάνοβιτς ανακοινώθηκε από την τουρκική Αλτάι, κάτι που οδήγησε τον Αλέξη Κούγια σε δήλωση, στην οποία εξέφρασε τη λύπη του για τον ποδοσφαιριστή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

" Οι οπαδοί μας, το ΔΣ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με τα πιο θερμά λόγια τον Αντνάν Αγκάνοβιτς. Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς από τον Ιανουάριο του 2017 που ήρθε στην ομάδα μας απετέλεσε τον πραγματικό ηγέτη τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στο γήπεδο.

Οι υψηλού επιπέδου αρχές και νοημοσύνη του και η αντρική συμπεριφορά με την πραγματική έννοια, μας έκαναν να τον αγαπήσουμε σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή και η αποχώρηση του για τον απρόοπτο αυτό σοβαρό λόγο μας λύπησε γιατί στη δύσκολη αυτή περίοδο που ξαναφτιάχνουμε τη μεγάλη ΑΕΛ βήμα βήμα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Αγκάνοβιτς μας βοήθησαν ώστε να ξαναγίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της Super League.

Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβενία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή. Η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν".

ΚΟΥΓΙΑΣ: "ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ"

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, αφού ενημερώθηκε ότι ο Αγκάνοβιτς πήγε στην Τουρκία, ανέφερε μεταξύ άλλων: " Ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Αντνάν Αγκάνοβιτς μας παρακάλεσε να λύσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση, για πολύ σοβαρό, όπως μας παρουσίασε με στοιχεία, ιατρικό λόγο της μέλλουσας συζύγου του, τελικά μεταγράφηκε αντί σε ομάδα της Σλοβενίας σε ομάδα της Τουρκίας.

Αν είναι αλήθεια αυτό το γεγονός θέλω να δηλώσω ότι βρίσκομαι μπροστά σε ακόμα μία απογοήτευση μου από συμπεριφορά ποδοσφαιριστή. Νόμιζα ότι οι Σέρβοι, οι Κροάτες και οι Βόσνιοι είχαν ιδιαίτερα στοιχεία ανδρικής συμπεριφοράς αλλά δυστυχώς κάθε μέρα διαψεύδομαι.

Αν είναι αλήθεια λυπάμαι πολύ για τον Αγκάνοβιτς. Η ποδοσφαιρική ζωή ενός ποδοσφαιριστού σπανίως διαρκεί περισσότερο από τα 35 του χρόνια, αλλά εκείνο που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαρκούν για όλη τη ζωή.

Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αγκάνοβιτς μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο εις βάρος μου, εις βάρος της ομάδος μας και εις βάρος των οπαδών μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ