ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στη διαφορετικότητα της ΑΕΛ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της την Τετάρτη το πρωί διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Σάκη Τσιώλη να παραιτείται επειδή είχε κακές σχέσης με τους παίκτες και τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον σχέση του με τον Ολυμπιακό.

Με νέα ανακοίνωση της την Τετάρτη το πρωί η ΑΕΛ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια για τους λόγους αποχώρησης του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο της ομάδας της Λάρισας.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πληροφορίες πως ο έμπειρος τεχνικός παραιτήθηκε επειδή είχε κακές σχέσης με τους παίκτες της ΑΕΛ και λόγω κάποιων δηλώσεων των τελευταίων ημερών του Αλέξη Κούγια τη σχέση του με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ΑΕΛ όμως όσα αναφέρονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ενώ στην ανακοίνωση σημειώνεται πως για τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Σάκη Τσιώλη συνιστά αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στην διαφορετικότητα της ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ σέβεται το έργο των δημοσιογράφων και την ανάγκη τους να εξασφαλίσουν ειδήσεις για τα μέσα στα οποία εργάζονται ή για τις προσωπικές τους ιστοσελίδες, αλλά τόσο για τους λόγους για τους οποίους δεν επιμηκύνεται η συνεργασία με τον Σάκη Τσιώλη, όσο και για το ποιός θα τον διαδεχθεί, συνιστά αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στη διαφορετικότητα της ΑΕΛ.

Τίποτα απ' όσα αναφέρονται ως σήμερα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κι αυτό θα διαπιστωθεί πολύ σύντομα".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ