ΑΕΛ

Μόλις 22 ετών ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ!

Μόλις 22 ετών ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ!

Ο Βασίλης Βάνης θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος των "βυσσινί", Αλέξης Κούγιας. Ποιες είναι οι σπουδές του και το βιογραφικό του.

Και το όνομα αυτού, Βασίλης Βάνης. Ο λόγος για το νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους "βυσσινί" έπειτα από απόφαση του Αλέξη Κούγια και πρόκειται για ένα παιδί μόλις 22 ετών!

Γεννημένος στον Τύρναβο στις 4/2/1995, από τα 18 του εργάζεται ως μάνατζερ και γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες. Εξυπακούεται ότι αποτελεί τον νεότερο σε ηλικία τεχνικό διευθυντή ομάδας Super League.

O Βασίλης Βάνης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΛ, αγωνίστηκε για ένα διάστημα στον Τύρναβο, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία, sport management και παράλληλα από 18 χρονών ήταν συνεργάτης του μάνατζερ, Κώστα Μπότου.

Οι Βασίλης Κουτσιανικούλης, Μπάμπης Δαμιανάκης, Μανώλης Ροβίθης και Μανώλης Μονιάκης πήγαν στην ΑΕΛ από τον ίδιο. Πλέον, αναλαμβάνει το "βυσσινί" χαρτοφυλάκιο από τον Αλέξη Κούγια και καλείται να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Βάνης".

* Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το προφίλ του στο Facebook





TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ