ΑΕΚ

Ζυγίζει τα δεδομένα ο Λέκιτς

Ζυγίζει τα δεδομένα ο Λέκιτς

Β' Ελλάδας ή Β' Ισπανίας φαίνεται πως είναι το δίλημμα του Ντέγιαν Λέκιτς για να συνεχίσει την καριέρα του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει καλύτερη πρόταση από των Ισπανών. Κοντά στο ναι ο παίκτης

Ελάχιστες μέρες έχουν απομείνει προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού με την ΑΕΚ να κυνηγάει να ολοκληρώσει την «παρουσία» της με την απόκτηση ενός επιθετικού που θα οχυρώσει την ομάδα ακόμα περισσότερο. Ο παίκτης αυτός βρέθηκε και είναι ο Ντέγιαν Λέκιτς που έμεινε ελεύθερος από την Γκεντσλερ, το τελευταίο εμπόδιο πριν η ΑΕΚ προχωρήσει στην επίσημη πρόταση της.

Ο παίκτης από το βράδυ της Τετάρτης (27/8) έμεινε ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια του κρατάει την πρόταση της ΑΕΚ που είναι πολύ καλύτερη από αυτές των Ισπανικών ομάδων που τον πολιορκούν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι σε συνεχείς επαφή με τον συμπατριώτη του και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Εναλλακτική υπάρχει, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, αλλά μετά και την εξέλιξη με την ελευθερία του παίκτη από τους Τούρκους, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι πως... δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούν με άλλον επιθετικό πλην του Λέκιτς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ