ΑΕΚ

Ζόριτς: "Έχω πολλά ακόμα να δώσω"

Ζόριτς: "Έχω πολλά ακόμα να δώσω"
INTIME SPORTS

Ο MVP της ΑΕΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, Ντάρκο Ζόριτς, μίλησε για το βραβείο του και τόνισε ότι θα ήθελε να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά η νίκη είναι που έχει σημασία. Τι δήλωσε και ο Ρόβας.

Ο MVP της ΑΕΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, μίλησε για το βραβείο του πολυτιμότερου, αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας και τόνισε ότι θα ήθελε να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά η νίκη είναι που έχει σημασία.

"Δείχνω ότι έχω πολλά να δώσω προσπαθώ στο μάξιμουμ κάθε ευκαιρία που παίρνω από τον προπονητή να την εκμεταλλεύομαι. Ήμασταν καλοί και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε έξυπνα και πάνω από όλα είχαμε συνεννόηση και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Είμαι χαρούμενος για το βραβείο. Σημασία έχει ότι η ομάδα κέρδισε. Θα ήθελα να πετύχω και κάποιο γκολ αλλά δεν το κατάφερα αλλά σημασία έχει ότι νικήσαμε".

Ρόβας: "Μπορούσαμε και παραπάνω γκολ"

Ο Βασίλης Ρόβας, τόνισε με τη σειρά του: "Θέλω να πω χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα για την ημέρα. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, είχαμε καλή κυκλοφορία και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι, είχαμε χώρους και ήρθαν και τα γκολ. Μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, σε όλη την ομάδα και στον Ηρακλή Ψαχνών που είναι μια αξιόμαχη ομάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ