ΑΕΚ

Ζήκος: "Όποιος δεν είναι κύριος, θα μένει έξω"

Ζήκος: "Όποιος δεν είναι κύριος, θα μένει έξω"
INTIME SPORTS

Έτοιμος να υπερασπιστεί οποιαδήποτε στιγμή το καλό των πιτσιρικάδων της ΑΕΚ είναι ο Ζήκος, ο οποίος το Σάββατο στα Σπάτα τρελάθηκε με τους φιλάθλους της Καλλιθέας. Διαβάστε τι έλεγε.

Ένα από τα στοιχεία που ο διευθυντής των Ακαδημιών της Ένωσης θέλησε να αλλάξει από τις πρώτες κιόλας στιγμές του στην ομάδα, ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν οι γονείς σε πράγματα και καταστάσεις και επηρεάζουν τα παιδιά τους.

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων – γονιών της Καλλιθέας ήταν δεδομένο ότι δεν είναι η καλύτερες δυνατές, αν θυμηθεί κανείς ότι στο περυσινό ματς στις Τζιτζιφιές οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές σταμάτησαν να παίζουν και τους ζήτησαν να σταματήσουν την μουρμούρα και τις φωνές ώστε να συνεχιστεί το ματς.

Το Σάββατο στα Σπάτα, τα… ωραία ξεκίνησαν από το ματς των κ17, όπου οι τόνοι ήταν χαμηλότεροι, και συνεχίστηκαν στο φιλικό των κ20, όπου το πράγμα πήγε για ακόμα μια φορά να ξεφύγει.

Φωνές στους διαιτητές, στα παιδιά και γενικότερα μια κατάσταση η οποία μόνο κακό μπορούσε να κάνει στους ποδοσφαιριστές επικρατούσε στα Σπάτα.

Εκείνη τη στιγμή ο Άκης Ζήκος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Φώναξε κάποιον από τους υπεύθυνους ασφαλείας και ενημέρωσε τους φιλάθλους – γονείς να ηρεμίσουν καθώς πρόκειται για ένα απλό φιλικό και μόνο κακό κάνουν στα παιδιά που αγωνίζονται έτσι, με τον συγκεκριμένο άντρα να παρακολουθεί όλο το ματς δίπλα τους ώστε να φροντίζει να μην ξεφεύγουν.

Μάλιστα, ο Ζήκος ήταν έξαλλος με όλα όσα άκουγε (κάτι που συνέβη και με τους γονείς των παικτών της ΑΕΚ) και έλεγε χαρακτηριστικά: "Όποιος έρχεται εδώ για να δει κάποιον αγώνα θα είναι κύριος. Αν δεν είναι κύριος, θα μένει εκτός. Δεν ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ