Υπουργείο Περιβάλλοντος: Σε 9 κούτες η μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ!

Υπουργείο Περιβάλλοντος: Σε 9 κούτες η μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ!

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος βρίσκεται η μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο σημαίνει πως η έκδοση της οικοδομικής άδειας μπαίνει στην τελική ευθεία. Δείτε τις φωτογραφίες του Sport24.gr, με τις εννιά κούτες!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση έκδοσης της οικοδομικής άδειας του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως αποκαλύπτει το Sport24.gr, η μελέτη για την "Αγιά Σοφιά" βρίσκεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, το οποίο και θα δώσει το τελικό "ΟΚ" προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα στο οικόπεδο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, εννιά κούτες χρειάστηκαν για να χωρέσουν τον "φάκελο". Η μελέτη φέρει την υπογραφή της "DIMAND S.A REAL ESTATE DEVELOPMENT" με τίτλο "Κατασκευή Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης & Πολιτισμού "Αγιά Σοφιά".

Την αρχιτεκτονική μελέτη υλοποίησε ο Αθανάσιος Κυρατσούς, οι σύμβουλοι αρχιτέκτονες προέρχονται απ' την εταιρεία "ΑΣ.Π.Α ΑΕ", την στατική μελέτη είχε αναλάβει η "TTA A.E MASSIMO MAJOWIECKI", την μελέτη Η/Μ εγκαταστάσεων η "TEAM M-H", ενώ την κυκλοφοριακή μελέτη η "ΔΡΟΜΟΣ Ε.Π.Ε".

Τα γραφειοκρατικά θέματα λοιπόν έχουν μπει στην τελική ευθεία, ο φάκελος της "Αγιά Σοφιάς" είναι πλέον πλήρης και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναμένεται μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες να εκδώσει την άδεια εργασιών.

Δείτε τις PHOTOS:

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αναβάθμιση της οικονομίας και στο βάθος χρέος

Σήμα εξόδου από το μνημόνιο, αλλά και ένδειξη πως θα δοθεί στη χώρα η ελάφρυνση χρέους δίνουν η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας από τον Fitch, αλλά και τα θετικά σχόλια για το γεγονός στον γερμανικό Τύπο

Σκάνδαλο: Επιτέλους στέλνουμε καλό τραγούδι στη Eurovision

Όνειρο Γιάννα το τραγούδι σου, όνειρο.

Παγοαναρρίχηση: Αυτοί είναι οι πρώτοι Έλληνες που ανέβηκαν τους καταρράκτες Ερζερούμ

Οι πρώτοι Έλληνες που σκαρφάλωσαν στους παγωμένους καταρράκτες του Ερζουρούμ (Θεοδοσιούπολη) της Τουρκίας, κατάγονται από την πόλη της Κομοτηνής

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24