ΑΕΚ

"Υποψήφιος" και ο Μπουονανότε

"Υποψήφιος" και ο Μπουονανότε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, σκέφτεται και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Ντιέγκο Μπουονανότε, για το βασικό σχήμα στο ματς με τον Πανιώνιο.

Μπορεί την προηγούμενη Κυριακή (3/4) στο ματς με την Καλλονή, ο Ντιέγκο Μπουονανότε να ήταν ο μοιραίος παίκτης της ΑΕΚ, καθώς έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία και μάλιστα λίγα λεπτά πριν το φινάλε. Ωστόσο ο Γκουστάβο Πογέτ έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την παρουσία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Γι αυτό και ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στο μυαλό του τον Μπουονανότε και για το σχήμα του αυριανού (10/4) παιχνιδιού με τον Πανιώνιο. Αλλά όχι στον ρόλο που είχε στο παιχνίδι με την Καλλονή. Ο Πογέτ σκέφτεται να τοποθετήσει τον Μπουονανότε στη τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με τον Κορδέρο και τον Γιόχανσον.

Και σ' αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να προωθήσει τον Μάνταλο σε μια από τις θέσεις της επίθεσης. Βεβαίως αυτή είναι μια από τις σκέψεις που έχει ο τεχνικός της ΑΕΚ, που κατά πώς φαίνεται, τις οριστικές αποφάσεις για σχήμα και ενδεκάδα, θα τις πάρει την τελευταία στιγμή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ