ΑΕΚ

Υποδοχή στο ξενοδοχείο για την αποστολή της ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN / ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN / ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Περίπου 100 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας και αποθέωσαν τους κιτρινόμαυρους. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μπορεί οι οπαδοί της ΑΕΚ να μην είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς τη νίκη της ομάδας τους, αλλά όπως συνηθίζεται μετά από σημαντικές νίκες τους επιφύλασσαν ειδική υποδοχή.

Λίγο μετά τις 11μ.μ. η αποστολή των κιτρινόμαυρων επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε επί της Αττικής Οδού και περίπου 100 φίλαθλοι αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη νίκη τους επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Καπνογόνα έκαναν τη νύχτα - μέρα έξω από το χώρο του ξενοδοχείο με όλους τους παίκτες να δέχονται τα συγχαρητήρια των οπαδών. Εκείνος που αποθεώθηκε περισσότερο από όλους ήταν ο σκόρερ Αραούχο.

Δείτε το post της AEK.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ