ΑΕΚ

Υπέγραψε στην Καϊράτ Αλμάτι ο Άρθο

Υπέγραψε στην Καϊράτ Αλμάτι ο Άρθο
Άρθο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης της Καϊράτ Αλμάτι πρέπει να θεωρείται ο Θέσαρ Άρθο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr υπέγραψε με την ομάδα από το Καζακστάν. (photo)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Θέσαρ Άρθο, πέρασε με επιτυχίες τις ιατρικές εξετάσεις και τα βρήκε σε όλα με την ομάδα από το Καζακστάν, Καϊράτ Αλμάτι.

Η Καϊράτ εδρεύει στην πόλη Αλμάτι του Καζακστάν κι έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (1992, 2004) κι επτά Κύπελλα (1992, 1996, 1999–00, 2001, 2003, 2014, 2015). Συμμετέχει στο Europa League της ερχόμενης σεζόν, με προσεχή αντίπαλό της την Τέουτα από την Αλβανία.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Θέσαρ Άρθο είχε 24 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Υπέγραψε στην Καϊράτ Αλμάτι ο Άρθο

Λίγες ώρες αργότερα η ΑΕΚ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του Θέσαρ Άρθο. Ανακοίνωση που κάνει λόγο για παραχώρηση του Ισπανού στόπερ στην Καϊράτ.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Θέσαρ Αρθο στον σύλλογο Καϊράτ Αλμάτι του Καζακστάν. Η ΑΕΚ ευχαριστεί δημόσια τον Ισπανό ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας και για την προσφορά του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ