ΑΕΚ

Υπέγραψε και… φεύγει ο Βάργκας

Υπέγραψε και… φεύγει ο Βάργκας
Βάργκας INTIME SPORTS

Ο Ρόναλντ Βάργκας δεν θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, στις 6 Ιουλίου. Έχει εξασφαλίσει επιπλέον άδεια λόγω του Κόπα Αμέρικα. Μέχρι να φύγει θα βρει σπίτι και ίσως συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόναλντ Βάργκας στην ΑΕΚ, αποδείχθηκε απλή και κυρίως μικρή σε διάρκεια διαδικασία. Μέσα σε λίγα λεπτά ο διεθνής από την Βενεζουέλα έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Πάντως παρόλο που πλέον είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ, ο Βάργκας δεν θα δώσει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα. Ή τουλάχιστον δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα.

Ο Βάργκας θα αναχωρήσει και πάλι από την Ελλάδα, για να συνεχίσει τις διακοπές του, καθώς έχει πάρει επιπλέον άδεια λόγω Κόπα Αμέρικα. Θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ περίπου στις 12 Ιουλίου, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Πολωνία και το βασικό στάδιο του κτισίματος. Μέχρι να φύγει για το υπόλοιπο των διακοπών του, ο Βάργκας θα βρει σπίτι και δεν αποκλείεται να συναντήσει και τον Δημήτρη Μελισσανίδη

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ