ΑΕΚ

Χωρίς τον Ανάκογλου με Απόλλωνα

Χωρίς τον Ανάκογλου με Απόλλωνα
Ανάκογλου INTIME SPORTS

Χωρίς τον Δημήτρη Ανάκογλου που υπέστη κάκωση στην αριστερή γάμπα, θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην αποστολή ο Καραγκιολίδης.

Τελικά ο Δημήτρης Ανάκογλου δε θα δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, αφού ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ υπέστη κάκωση στην αριστερή γάμπα. Στην αποστολή ο Καραγκιολίδης αυτή τη φορά.

Ο Ανάκογλου πήγε το πρωί στο Ιατρικό κέντρο, ενώ το απόγευμα στα Σπάτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και προτιμήθηκε να μην μπει στην αποστολή της Ένωσης για το ματς με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Μέρος της προπόνησης και έπειτα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σοϊλέδης, ενώ από εκεί και πέρα ο Τραϊανός Δέλλας πήρε στην αποστολή τον Καραγκιολίδη αυτή τη φορά, αντί του Βούρα σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 17:00.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Κορδέρο, Ντακόλ, Ζόριτς, Φαγιέ, Μπαρμπόσα, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας και Τζανετόπουλος.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ