ΑΕΚ

Χωρίς Ντακόλ και Μπακάκη στη Λαμία

Χωρίς Ντακόλ και Μπακάκη στη Λαμία

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της ΑΕΚ, για το αυριανό φιλικό κόντρα στη Λαμία. Μπακάκης, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς και Σοϊλέδης εκτός. Χωρίς παίκτες από την Κ20.

Χωρίς τον Άλεξ Ντακόλ και τον Μιχάλη Μπακάκη θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Λαμία για το αυριανό φιλικό με την τοπική ομάδα, ενώ απόντες θα είναι και οι Σοϊλεδης και Μπρέσεβιτς.

Όσον αφορά τον Ντακόλ, ο ποδοσφαιριστής ένιωσε μια ενόχληση στο δεξιό προσαγωγό και θα ακολουθήσει για κάποιες ημέρες ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος εξετάστηκε χθες από τον κ. Νικολάου συνεχίζει το πρόγραμμα του. Από εκεί και πέρα οι Μπρέσεβιτς και Μπακάκης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Στην αποστολή για τον αυριανό εκτός έδρας φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία, λοιπόν, συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Φαγέ, Μπαρμπόσα , Ζόριτς, Ανέστης και Καραγκιολίδης.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ