ΑΕΚ

Χωρίς Ανάκογλου, με Μπρέσεβιτς κόντρα στον Ηρακλή

Χωρίς Ανάκογλου, με Μπρέσεβιτς κόντρα στον Ηρακλή
Ανάκογλου INTIME SPORTS

O Ανάκογλου δεν θα αγωνιστεί ούτε στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Ανάκογλου στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετκός τρέχει να προλάβει την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό την επόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα και αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή για το ματς της 28ης Οκτωβρίου.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ιβάν Μπρέσεβιτς που δίνει ακόμα μία λύστη στη επίθεση της Ένωσης, ενώ εκτός έμεινε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αλλά και οι Σοϊλέδης και Τσεβάς. Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη στις 18:00.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ανέστης, Βούρας, Καραγκιολίδης, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Μπαρμπόσα, Ζόριτς και Φαγιέ.

Αλλαγές στην άμυνα, φανέλα βασικού σε Ντακόλ

Εξάλλου, ο Τραϊανός Δέλλας είχε προαναγγείλει ότι θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς της Τρίτης και στη σημερινή δοκιμή φανέρωσε τα πλάνα του.

Στην άμυνα τη θέση του Λαμπρόπουλου που έμεινε εκτός αποστολής, θα πάρει ο Σαρρής με τον Κολοβέτσιο να βρίσκεται δίπλα του, ενώ στα άκρα της άμυνας θα παραμείνει ο Μπακάκης (δεξιά) και ο Γροντής αναμένεται να πάρει τη θέση του Πεταυράκη (αριστερά).

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Κορδέρο με τον Βασίλη Ρόβα να επιστρέφει στο πλευρό του Ισπανού. Στα «φτερά» της επίθεσης θα πάρουν θέση ο Πλατέλλας στα δεξιά, ο Μπαρμπόσα αριστερά, ενώ ο Ντάρκο Ζόριτς θα είναι 10άρι.

Μοναδικός προωθημένος για την Ένωση θα είναι ο Αλεσάντρε Ντακόλ, ενώ σε ότι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα δεν αποκλείεται να υπάρξει και εκεί κάποια αλλαγή.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ