ΑΕΚ

Xωρίς Χριστοδουλόπουλο κόντρα στην Ξάνθη

Xωρίς Χριστοδουλόπουλο κόντρα στην Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας της Super League με την Ξάνθη, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ανακοινώνει την 22μελή αποστολή.

Χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη (11/09, 16:00) για την πρεμιέρα της Super League.

Ήδη από την αρχή που είχε προκύψει η σύσπαση στο αριστερό πόδι του Χριστοδουλόπουλου είχε προκύψει ανησυχία. Κυρίως διότι είχε ανεβάσει απότομα τους ρυθμούς του, μόλις μπήκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Τελικά οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε πως ο Λάζαρος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια άφησε, όπως προείπαμε, τον παίκτη εκτός αποστολής, αλλά το ζητούμενο πλέον είναι το διάστημα που θα χρειαστεί ο Χριστοδουλόπουλος να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα, μεταξύ των "εκλεκτών" του Γεωργιανού τεχνικού είναι κι ο Τζολέον Λέσκοτ, όπως κι ο Αντρέ Σιμόες που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ανέστη, Μπάρκα, Γκάλο, Μπακάκη, Ντίντακ, Ντίας, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Μάνταλο, Βάργκας, Ροντρίγκες, Πλατέλλα, Μπακασέτα, Αραβίδη, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημα νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ