ΑΕΚ

Χωρίς Τζεμπούρ στην Ξάνθη

Χωρίς Τζεμπούρ στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Πολλούς λόγους για να χαμογελά είχε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το ματς της πρεμιέρας με τον Πλατανιά, αλλά και έναν για να "πονοκεφαλιάζει". Θα ήταν βλέπετε, ιδανικό το Σαββατόβραδο για την ΑΕΚ, αν δεν είχε προκύψει ο τραυματισμός του Ράφικ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός επιθετικός αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον δικέφαλο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Αμέσως ο Δέλλας τον «τράβηξε» στον πάγκο, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Η πρώτη εκτίμηση είναι θλάση πρώτου βαθμού. Αλλά μετά από την διαδικασία των εξετάσεων, θα υπάρξει και ξεκάθαρη εικόνα και ασφαλής διάγνωση για την σοβαρότητα του προβλήματος. Πάντως θεωρείται σχεδόν απίθανο να προλάβει ο Τζεμπούρ να είναι έτοιμος για το ματς του προσεχούς Σαββάτου (29/8) στην Ξάνθη.

Προφανώς και στην ΑΕΚ αγωνιούν για την τελική διάγνωση αλλά και την εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του Αλγερινού. Το θετικό είναι πως μετά την Ξάνθη ακολουθεί έτσι κι αλλιώς διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της εθνικής, ενώ θα υπάρξει και νέα διακοπή στη συνέχεια λόγω της επικείμενων εκλογών. Επομένως ο Τζεμπούρ θα έχει χρόνο να αποθεραπευτεί, χωρίς να χάσει πολλά παιχνίδια.

Δεν ανησυχούν για Σιμόες

Εκτός από τον Αλγερινό επιθετικό, με πρόβλημα από το ΟΑΚΑ αποχώρησε και ο Αντρέ Σιμόες. Μια δυνατή κλωτσιά δημιούργησε στην αριστερή γάμπα του Πορτογάλου μέσου ένα αιμάτωμα. Αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και δεν υπάρχει ανησυχία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ