ΑΕΚ

Χωρίς Τσιγκρίνσκι κόντρα στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (11/03, 19:30), απ' την οποία απουσιάζει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Ήδη από χθες (09/03) είχε φανεί πως οι πιθανότητες να προλάβει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι το αυριανό (11/03) ματς με τον ΠΑΟΚ, είχαν λιγοστέψει… δραματικά. Και σήμερα (10/03) απλώς πιστοποιήθηκε η απουσία του Ουκρανού στόπερ.

Ο Τσιγκρίνσκι ούτε και στη σημερινή προπόνηση κατάφερε να ανεβάσει τους ρυθμούς του. Είχε ακόμα ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο. Και έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να μην ρισκάρει με τον Ουκρανό στόπερ.

Κατά τα άλλα, με εξαίρεση τον Τσόσιτς, τον Μάνταλο και τον Γιόχανσον, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει άλλες απουσίες λόγω τραυματισμών ή τιμωριών.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Λόπες, Μπακάκης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάγια, Αραούχο, Γιακουμάκης

Χωρίς Τσιγκρίνσκι κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιώργος Σαββίδης: "Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, αν νικήσει στην Τούμπα"
Η μάχη των Δικεφάλων στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά
Οι εννιά "σίγουροι" του Χιμένεθ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ