ΑΕΚ

Χωρίς Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα η ΑΕΚ

Χωρίς Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με 18 ποδοσφαιριστές η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19/2, 19:30). Χωρίς Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα η Ένωση.

Το… τοπίο σχετικά με τους ετοιμοπόλεμους για το ντέρμπι ποδοσφαιριστές, είχε ξεκαθαρίσει ήδη από χθες (17/2) για τον Μανόλο Χιμένεθ. Από την στιγμή δηλαδή που ήταν ξεκάθαρο πως ούτε ο Ροντρίγκο Γκάλο προλαβαίνει εγκαίρως να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πόδι. Επομένως έμοιαζαν σχεδόν δεδομένες οι αποφάσεις του Ισπανού τεχνικού για την αποστολή του ματς με τον Ολυμπιακό.

Ενδεχομένως μίνι έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως ούτε και τώρα ο Χιμένεθ συμπεριέλαβε τον Ούγκο Αλμέιδα στις πρώτες του επιλογές. Κάτι που φανερώνει και την πρόθεση του Ισπανού τεχνικού, να πάει τελικά σ’ ένα σχήμα μ’ έναν σέντερ φορ, δηλαδή τον Αραούχο. Κάτι που σημαίνει πως θα έχει τον Πέκχαρτ στον πάγκο και επομένως δεν χρειαζόταν και τρίτος σέντερ φορ.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Τσιγκρίνσκι που είναι ανέτοιμος και έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσε παίξει. Ούτε 20 λεπτά. Ο Χιμένεθ πήρε ακριβώς 18 ποδοσφαιριστές. Όσους μπορεί να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα και τον πάγκο.

Αναλυτικά η αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι σκέψεις του Χιμένεθ για το πλάνο του ντέρμπι
Χιμένεθ: "ΑΕΚ - Ολυμπιακός όπως Ρεάλ - Μπαρτσελόνα"
Μάνταλος: "Χρωστάμε μια μεγάλη νίκη"
Βινίσιους: "Έχω μάθει γρήγορα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ