ΑΕΚ

Χωρίς Πλατέλλα στο Αγρίνιο

Χωρίς Πλατέλλα στο Αγρίνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Βαγγέλης Πλατέλλας υποφέρει από διάταση στο δεξιό δικέφαλο κι έμεινε εκτός της αποστολής, για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ένα ακόμα όνομα, στο ήδη μακρύ απουσιολόγιο του, είδε ο Γκουστάβο Πογέτ να προστίθεται μετά τη σημερινή (19/3) προπόνηση στα Σπάτα. Και μάλιστα λίγη ώρα πριν η αποστολή της ΑΕΚ μπει στο πούλμαν για να ταξιδέψει για το Αγρίνιο για το αυριανό (20/3) ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας υποφέρει από μια διάταση στον δεξιό δικέφαλο και αναγκαστικά τίθεται εκτός... μάχης.

Κάτι που προφανώς αποτελεί ζήτημα για τον Πογέτ, καθώς από το ματς με τον Παναιτωλικό θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Έλντερ Μπαρμπόζα. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει στην διάθεση του κανέναν εκ των δυο παικτών, που χρησιμοποιεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, όταν εφαρμόζει το 4-3-3. Ως εκ τούτου, είτε θα πρέπει να διατηρήσει το 4-4-2 με τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή, όπως έπαιξε με τον Πανθρακικό, αλλά δεν ήταν τώρα στα σχέδια του. Είτε θα πρέπει να μεταθέσει τον Χρήστο Αραβίδη στα άκρα της επίθεσης.

Photo credit: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ