ΑΕΚ

Χωρίς Πατίτο και Αλμέιδα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μ’ ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (13/2) παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.

Πάνω που ο Μανόλο Χιμένεθ έβλεπε για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ΑΕΚ το απουσιολόγιό του να αδειάζει και πάνω που είδε ακόμα και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα, του προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο Πατίτο Ροντρίγκες αντιμετώπισε και πάλι πρόβλημα με φλεγμονή στο μικρό δάκτυλο του ποδιού. Και ο Χιμένεθ υποχρεώθηκε να αφήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό εκτός της αποστολής που θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Θεσσαλονίκη, για το αυριανό (13/2) ματς με τον Ηρακλή.

Επίσης, στην Αθήνα θα μείνει και ο Ούγκο Αλμέιδα, καθώς πρόλαβε να κάνει μόνο δυο προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς και είναι ανέτοιμος. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Χρήστος Αραβίδης. Όσο για τον Τσιγκρίνσκι, ανέβασε ρυθμούς ακόμα περισσότερο και για πρώτη φορά, έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ηρακλή: Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θέλει το εύκολο γκολ ο Χιμένεθ!
"Έφυγαν" 10.000 εισιτήρια για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ