ΑΕΚ

Χωρίς Πατίτο η τελευταία προπόνηση της χρονιάς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μόνο θεραπεία έκανε ο Πατίτο Ροντρίγκες στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ για το 2016. Απών ξανά ο Γαλανόπουλος, ο οποίος εδώ και τρεις ημέρες έχει ανεβάσει πυρετό.

Με τσουχτερό κρύο και ένα απουσιολόγιο με αρκετά ονόματα, έκλεισε η ΑΕΚ τις προπονήσεις της, για το 2016. Το επόμενο ραντεβού των "κιτρινόμαυρων" στα Σπάτα, είναι το...2017, δηλαδή των Πρωτοχρονιά το απόγευμα, καθώς για αύριο (31/12) ο Ζοσέ Μοράις έκανε δώρο ρεπό.

Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός θα αλλάξει χρόνο με μια σειρά από αγωνίες, καθώς έχουν προκύψει μια σειρά από προβλήματα ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στις 4 Γενάρη. Ο Πατρίσιο Ροντρίγκες που έχει κτυπήσει το δάκτυλο του ποδιού, ακολούθησε σήμερα (30/12) μόνο θεραπεία.

Και μένει να φανεί στην προπόνηση της Κυριακής, αν θα είναι σε θέση να παίξει στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ένα ματς από το οποίο θα απουσιάσει όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος εδώ και τρεις μέρες "ψήνεται" στον πυρετό και δεν κατάφερε ούτε και σήμερα να προπονηθεί.

Επίσης και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παρόλο που σήμερα ανέβασε κάπως στροφές στην προπόνηση, δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ενώ αμφίβολη είναι και η παρουσία του Ούγκο Αλμέιδα, παρόλο που και αυτός έβγαλε σήμερα μέρος του προγράμματος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ