ΑΕΚ

Χωρίς Ντίντακ στην Κομοτηνή η ΑΕΚ

Χωρίς Ντίντακ στην Κομοτηνή η ΑΕΚ
Ντίντακ INTIME SPORTS

Χωρίς τον Ντίντακ Βιλά θα ταξιδέψει (21/11) στην Κομοτηνή η αποστολή της ΑΕΚ, για το ματς με τον Πανθρακικό.

Σε συνήθειες… Δέλλα επέστρεψε η ΑΕΚ, καθώς ο Γκας Πογέτ έκανε τις επιλογές για την αποστολή της Κομοτηνής, δυο ημέρες πριν το ματς και για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε, δεν περίμενε την τελευταία προπόνηση. Ενδεχομένως διότι η εικόνα που έχει και για τις απουσίες, είναι απολύτως ξεκάθαρη.

Ο Ντίντακ Βιλά είχε φανεί ήδη από τις προηγούμενες μέρες, πως δεν θα προλάβαινε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Και έτσι ήταν δεδομένο πως θα μείνει εκτός αποστολής. Επίσης ο Ρόναλντ Βάργκας είναι τιμωρημένος και επίσης νοκ άουτ. Ενώ για ακόμα μια φορά ο Πογέτ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, τον Δημήτρη Ανάκογλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα προπονηθούν αύριο (21/11) πολύ πρωί (9.00) στα Σπάτα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Κομοτηνή.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πογέτ για την 20μελή αποστολή: Μπαρόχα,Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο,Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ