ΑΕΚ

Χωρίς νέα προβλήματα η ΑΕΚ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Δεν προέκυψαν απώλειες στην ΑΕΚ μετά το κυριακάτικο (21/5) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.


Με δεδομένο πως η ΑΕΚ συνεχίζει μ' ένα αγωνιστικό πρόγραμμα χωρίς... ανάσα και κρίσιμα ματς ανά τρεις ημέρες, ένα από τα σημαντικότερα ζητούμενα για τον Μανόλο Χιμένεθ, είναι να μην προκύπτουν προβλήματα.

Και στη προπόνηση της Δευτέρας (22/5), ο Ισπανός τεχνικός διαπίστωσε με ικανοποίηση, πως το κυριακάτικο (21/5) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν έφερε καμία νέα απώλεια.

Ο Βασίλης Μπάρκας που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον καρπό πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε θεραπεία. Όμως έτσι κι αλλιώς ο Χιμένεθ υπολογίζει ως βασικό τον Γιάννη Ανέστη.

Ενώ ο Χρήστος Αραβίδης συνέχισε και την Δευτέρα με ατομικό πρόγραμμα και δεν φαίνεται πως θα προλάβει ούτε το ματς της Τετάρτης (24/5) στην Λεωφόρο.

Πάντως το σημαντικό για τον Χιμένεθ, είναι πως όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, θα τους έχει κανονικά στη διάθεση του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ