ΑΕΚ

Χωρίς Μασούντ κόντρα στην Ντινάμο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου (15/02, 22:05), απ' την οποία απουσιάζει ο Σοτζέι Μασούντ λόγω γρίπης. Θλάση πρώτου βαθμού ο Κονέ.

Με τις απουσίες του Παναγιώτη Κονέ και του Έλντερ Λόπες από το αυριανό (15/02) με τη Ντιναμό Κιέβου, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε συμβιβαστεί εδώ και ημέρες, καθώς και οι δυο παίκτες ταλαιπωρούνται μυϊκούς τραυματισμούς. Όμως από τη σημερινή (14/02) τελευταία προπόνηση, προέκυψε ένα ακόμα πρόβλημα για τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Σοτζέι Μασούντ ταλαιπωρείται από γρίπη και ήταν πολύ αδύναμος. Γι' αυτό και δεν κατάφερε να βγάλει κανονικά το πρόγραμμα, αλλά και υποχρέωσε τον Μανόλο Χιμένεθ, να τον αφήσει εκτός αποστολής. Όπως επίσης και τους Νίκλας Χουλτ και Ερίκ Μοράν, που δεν είναι έτσι κι αλλιώς δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Ντινάμο: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.

ΘΛΑΣΗ Α' ΒΑΘΜΟΥ Ο ΚΟΝΕ

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ, ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε θλάση Α’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Και πλέον θα "τρέξει" προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 11 Μάρτη. Αυτό σημαίνει πως χάνει τη ρεβάνς με την ουκρανική ομάδα στις 22 Φεβρουαρίου, καθώς και τα ματς με Ξάνθη (18/02), Ατρόμητο (26/02), Πανιώνιο (04/03) για το πρωτάθλημα και ΑΕΛ (01/03) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Χωρίς Μασούντ κόντρα στην Ντινάμο

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ