ΑΕΚ

Χωρίς Κολοβέτσιο και Μπακάκη

Χωρίς Κολοβέτσιο και Μπακάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανέτοιμοι οι Κολοβέτσιος και Μπακάκης έμειναν εκτός αποστολής για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. "Μέσα" ξανά ο νεαρός Βλαχομήτρος.

Κατά την πάγια τακτική του όταν πρόκειται η ΑΕΚ να ταξιδέψει εκτός Αττικής για παιχνίδι, ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό, δυο μέρες πριν την σέντρα.

Εκπλήξεις στις επιλογές του Ουρουγουανού τεχνικού, επί της ουσίας, δεν υπάρχουν. Διότι και το γεγονός πως δεν θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο Μιχάλης Μπακάκης, έχει εξήγηση.

Ο Κολοβέτσιος έκανε έξι ράμματα στο ματς της προηγούμενης Δευτέρας (14/3) με τον Πανθρακικό και ακόμα το σημείο που είχε χτυπήσει είναι πρησμένο. Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα έκανε κανονικά προπονήσεις, χωρίς όμως να κάνει κεφαλιές. Και γι αυτό και ο Πογέτ τον άφησε εκτός αποστολής.

Όσο για τον Μπακάκη, ο διεθνής μπακ μόλις την προηγούμενη Τετάρτη (16/3) επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Και κρίθηκε πως ακόμα δεν είναι έτοιμος για να τεθεί στην διάθεση του Πογέτ.

Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπαρμπόζα. Ενώ ο Πογέτ πήρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος, τον νεαρό Ανδρέα Βλαχομήτρο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ