ΑΕΚ

Χωρίς εκπλήξεις, με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής η αποστολή της ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Γαλανόπουλο που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με λευκό το ιατρικό δελτίο ήταν και στις δυο προηγούμενες προπονήσεις ο Μανόλο Χιμένεθ. Όμως τα ωραία πράγματα, κρατούν λίγο. Και στη σημερινή (1/4) τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Πανθηναϊκό, προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο Κώστας Γαλανόπουλος υπέστη μια διάταση στον αριστερό δικέφαλο και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο αυριανό (2/4) παιχνίδι.

Κατά τα άλλα, ο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής και τον Μιχάλη Μπακάκη και τον Ούγκο Αλμέιδα, καθώς έκρινε πως ακόμα είναι ανέτοιμοι. Αμφότεροι είχαν επιστρέψει τις προηγούμενες μέρες στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, μετά από τραυματισμό. Και ο Χιμένεθ έκρινε πως δεν ήταν ακόμα σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν στο ντέρμπι.

Φυσικά, εκτός αποστολής έμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ακόμα έχει νάρθηκα στο χέρι και ο τιμωρημένος με κάρτες Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Χιμένεθ πήρε ακριβώς 18 παίκτες στην αποστολή, που είναι οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ