ΑΕΚ

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ

Ο Γκουστάβο Πογέτ συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα, τη Δευτέρα στην Τρίπολη, τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, όπως ήταν αναμενόμενο καθώς ο Ισπανός ξεπέρασε τον τραυματισμό, που τον ταλαιπωρούσε.

Πριν από τα περισσότερα ματς πρωταθλήματος της ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ περιμένει μέχρι και την τελευταία προπόνηση για να επιλέξει την αποστολή. Εξαίρεση αποτελούν τα παιχνίδια που η ομάδα χρειάζεται να ταξιδέψει εκτός Αττικής.

Σ' αυτή την περίπτωση, ο Ουρουγουανός τεχνικός ανακοινώνει τις αποφάσεις του, δυο μέρες πριν. Όπως έγινε και τώρα. Η ΑΕΚ την Δευτέρα (7/3) παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα και σήμερα (5/3) ο Πογετ επέλεξε την αποστολή. Χωρίς καμία απολύτως έκπληξη. Οι τιμωρημένοι Μάνταλος και Ντίντακ, όπως και οι τραυματίες Μπακάκης και Σουκουλίνι έμειναν εκτός. Και όλοι οι "ετοιμοπόλεμοι" μπήκαν στις επιλογές του Πογέτ. Ανάμεσα τους και ο Μιγκέλ Κορδέρο που πλέον ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και "φλερτάρει" ακόμα και με την ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ