ΑΕΚ

Χωρίς Αραβίδη η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ

Χωρίς Αραβίδη η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοσέ Μοράις χάρισε στους παίκτες της ΑΕΚ την τελευταία προπόνηση και είναι από σήμερα (21/12) αδειούχοι για τα Χριστούγεννα. Απών ο Χρήστος Αραβίδης.

Το πρόγραμμα για την άδεια που θα έπαιρναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τα Χριστούγεννα, είχε βγει εδώ και πολύ καιρό. Και όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, προβλεπόταν μια τελευταία προπόνηση στις 22 Δεκεμβρίου και η επόμενη στις 27 του μηνός.

Όμως εδώ και μέρες υπήρχε έντονη… φημολογία πως ο Ζοσέ Μοράις θα χαρίσει μια ακόμα μέρα. Όπερ και εγένετο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και με τους αρχηγούς της ομάδας και έκανε "δώρο" χριστουγεννιάτικο, την ακύρωση και της αυριανής (22/12) προπόνησης.

Κυρίως διότι οι ξένοι παίκτες της ΑΕΚ έπρεπε να κάνουν μεγάλα ταξίδια για να βρεθούν κοντά στις οικογένειες τους. Πλέον οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είναι ήδη από σήμερα (21/12) αδειούχοι και θα επιστρέψουν στα Σπάτα στις 27 του μηνός, το απόγευμα.

Στο μεταξύ, τέτοιες μέρες… πονηρές, η απουσία του Χρήστου Αραβίδη από τα Σπάτα, ενδεχομένως και να αποτελούσε μείζον ζήτημα ή ακόμα και ένδειξη εξελίξεων. Ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο επιθετικός της ΑΕΚ έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση στην άνω γνάθο, για το πρόβλημα που κουβαλά από πέρυσι, όταν δυο φορές έσπασε μπροστινά δόντια.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σε τεντωμένο σχοινί ΑΕΚ και Αραβίδης
Ουρδανέτα: "Στην ΑΕΚ ο Βάργκας μέχρι το τέλος της σεζόν"
Σχόλιο Τσάρλυ: Μοράις κάνει συνέχεια το ίδιο λάθος
Σκόκο: "H ΑΕΚ μου είπε, πρέπει να σε πουλήσουμε"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ