ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Τυχεροί που έχουμε το ντέρμπι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ως ευκαιρία για να βγάλει η ΑΕΚ αντίδραση μετά τα δυο αρνητικά αποτελέσματα, βλέπει το ντέρμπι της Κυριακής (15/1, 19.30) με τον Παναθηναϊκό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Με τον Ζοσέ Μοράις… φευγάτο και τα πόδια φορτωμένα με τρια σερί αρνητικά αποτελέσματα, το τελευταίο που θα περίμενε κανείς να ακούσει από παίκτη της ΑΕΚ, είναι πως πρόκειται για ευτυχή συγκυρία που υπάρχει ένα ντέρμπι στο αυριανό (15/1) πρόγραμμα. Όμως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξέρει, ίσως καλύτερα από τον καθένα, πως όντως ένα ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι ιδανική ευκαιρία για να βγει αντίδραση από τους «κιτρινόμαυρους» . Και αυτό τόνισε μιλώντας στην κάμερα της Nova.

“Είμαστε “τυχεροί” που έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι, μετά από δύο ...στραβά αποτελέσματα της νέας χρονιάς. Είναι παιχνίδι γοήτρου και μεγάλο παιχνίδι. Αν το κερδίσουμε μπορεί να αλλάξουν πολλά. Νομίζω ότι το ντέρμπι είναι ένα παιχνίδι το οποίο, ό, τι κι αν έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν, δεν παίζει κανένα ρόλο. Εμείς θα πάμε συγκεντρωμένοι σ' αυτό το παιχνίδι γιατί ίσως είναι και μια ευκαιρία να χαράξουμε ένα καινούριο δρόμο μπροστά. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε για μας, αλλά όχι τόσο η εικόνα μας.

Προσπαθούμε να παίξουμε, έχουμε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας και αν την Κυριακή αυτό συνοδευτεί με ένα καλό αποτέλεσμα θα είναι το ιδανικό. Όσο πιο πολύ παίρνω αγωνιστικά λεπτά στα πόδια, τόσο καλύτερος θα παρουσιάζομαι. Στην Τρίπολη ήταν πολύ δύσκολο το ματς λόγω και των ακατάλληλων συνθηκών, αλλά προτιμώ να μη λέω πολλά. Καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και όλοι κρίνονται εκεί μέσα”.

Όσο για την επιστροφή στη Λεωφόρο, ο Λάζαρος τόνισε: “ Σίγουρα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Έμεινα 4,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, πέρασα πολύ καλές στιγμές. Κερδίσαμε νταμπλ, είχαμε μια ομάδα που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ δύσκολο να ξαναδημιουργήσει ο Παναθηναϊκός και ναι, όντως είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα”.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ