ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Θα ήταν διαφορετικά αν..."

Χριστοδουλόπουλος: "Θα ήταν διαφορετικά αν..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για όσα έγιναν και έφεραν τους "κιτρινόμαυρους" στο -7 από την κορυφή και όσα πρέπει να γίνουν προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Προφανώς οι ήττες από τον ΠΑΟΚ και από τον Ολυμπιακό έχουν "πονέσει" την ΑΕΚ. Όμως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, παραδέχθηκε πως εκείνο που έχει στοιχίσει περισσότερο, είναι οι δυο εντός έδρας ισοπαλίες.

"Απέναντι στον ΠΑΟΚ δείξαμε με την τακτική προσέγγιση που είχαμε πως δουλεύουμε κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας, τα οποία τα δουλέψαμε και αυτή την εβδομάδα. Τώρα για μας δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για οτιδήποτε άλλο, εκτός από τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο. Αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις να το κάνουμε και στο γήπεδο. Αυτό που μας απογοήτευσε περισσότερο, ήταν οι δυο εντός έδρας απώλειες. Τον τίτλο δεν στον δίνουν τα ντέρμπι. Αν είχαμε πάρει αυτούς τους 4 βαθμούς θα βρισκόμασταν σήμερα μόνο 3 βαθμούς από την κορυφή και θα ήταν όλα διαφορετικά".

Για τον Ατρόμητο, δήλωσε: "Πρέπει να προσέξουμε το επιθετικό μας πλάνο. Νομίζω εμείς θα είμαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Αν είμαστε εμείς καλά και έχουμε παιχνίδι πρωτοβουλίας, νομίζω όλα θα εξαρτώνται από εμάς".

Για τη δική του κατάσταση είπε: "Παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκω ρυθμό και πιστεύω πως θα είμαι όλο και καλύτερος".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για Χάμαντ"
Κερδίζει έδαφος η φουλ επίθεση
Ανέστης: "Να μείνουμε ζωντανοί στην μάχη του τίτλου"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ