ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ, το απαιτητικό πρόγραμμα που έχει φέρει εις πέρας, αλλά και τα χαρακτηριστικά που βγάζει ακόμα και στην κακή της ημέρα.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ, μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ μέχρι σήμερα, το απαιτητικό πρόγραμμα που έχει φέρει εις πέρας, αλλά και τα χαρακτηριστικά που βγάζει η ομάδα ακόμα και στην κακή της ημέρα.

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

"Οι απουσίες κάνουν πιο σημαντική τη νίκη. Όπως άρχισε το ματς το ζητούμενο ήταν η νίκη και με μισό γκολ. Σε μια φάση που βγάλαμε την ποιότητά μας σκοράραμε και μετά δεν ανησυχήσαμε καθόλου αν και δεν μπορείς να ανησυχήσεις σε ένα τέτοιο ματς λόγω των πολλών διακοπών. Πιστεύω πως ήταν ένα άσχημο παιχνίδι αλλά και αυτά πρέπει να τα κερδίζεις. Είναι διαφορετικές οι συνθήκες.

Δεν είχαμε τώρα κάποιο ταξίδι ενδιάμεσα και είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Μετά έπαιξε ρόλο και το ότι δεν θέλαμε να πετάξουμε μία ευκαιρία ακόμα. Θέλω να σταθώ πως σε δυόμισι τρεις μήνες έχουμε βγάλει ένα απίστευτο πρόγραμμα, είμαστε πρώτοι στο Κύπελλο, πρώτοι στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο και δεύτεροι στο Γιουρόπα. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι το ίδιο και ο κόσμος γιατί ακόμα και στην κακή μέρα δεν μας λείπει το πάθος, η ένταση.

Πιστεύω πως και τα πράγματα να μην πάνε όπως θέλουμε μέχρι τα Χριστούγεννα αν μετά είμαστε κοντά στην κορυφή θα μπορέσουμε να δούμε τι θα συμβεί. Είναι σημαντικό το πρώτο ματς, θα χρειαστεί να βγάλουμε όλα τα καλά μας στοιχεία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ σημαντικό γιατί έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια εδώ και δύο χρόνια και αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το εντυπωσιακό 10-1-1 της ΑΕΚ στα ντέρμπι
Ανέστης: "Πολύ μεγάλη νίκη για εμάς"
Με δέκα και αυτόν που δεν σκοράρει
Χιμένεθ: "Κερδίσαμε με την καρδιά μας"
Λιβάγια: "Παίξαμε με καρδιά, χαρούμενος για το γκολ"
Τσίκινης για Αρετόπουλο: "Πολύ καλός, στο πιο δύσκολο ντέρμπι"
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Πάτησε κορυφή η ΑΕΚ, 1-0 τον ΠΑΟΚ με Λιβάγια

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ