ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Ο Χιμένεθ ξέρει να παίρνει το κάτι παραπάνω"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ισπανό τεχνικό, μίλησε στο επίσημο match program που θα διανεμηθεί την Κυριακή (2/4) στο ΟΑΚΑ, ο Χριστοδουλόπουλος.

Η ΑΕΚ τους τελευταίους δυο μήνες, είναι μια… άλλη ομάδα, σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Και σ’ αποτελέσματα αλλά και σε αγωνιστική εικόνα. Και σύμφωνα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αυτό οφείλεται στην αυτοπεποίθηση που έχουν πλέον οι κιτρινόμαυροι, αλλά και στον Μανόλο Χιμένεθ.

«Αυτή τη στιγμή και μετά τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα έχουμε κερδίσει πολύ σε αυτοπεποίθηση και βλέπουμε ότι και τακτικά, αν κάνουμε μια ανάλυση στα περισσότερα παιχνίδια, έχουμε το πάνω χέρι σε κατοχή, σε σουτ, σε φάσεις, σε ευκαιρίες. Νομίζω ότι είδαμε πλέον ότι μπορούμε να το κάνουμε! Και πλέον ξέρουμε ότι μπορούμε.

Το κλικ το παραπάνω το έδωσε ο προπονητής, ο οποίος απέδειξε ότι γνωρίζει να παίρνει από τον καθένα το κάτι παραπάνω» τόνισε μεταξύ άλλων ο μεσοεπιθετικός σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στοmatchprogramτου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διανεμηθεί την Κυριακή (2/4) στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ