ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Να πανηγυρίσω με την οικογένειά μου μέσα στο Σαν Σίρο"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τον Χριστοδουλόπουλο υπάρχει ιδανικό σενάριο για το παιχνίδι της Πέμπτης (19/10 – 22.05) με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο, όπου "δεν νιώθεις πίεση, αλλά το πληρώνεις από τη πίεση της Μίλαν".

Κάθε φορά που η μικρή Στέλλα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο στους ώμους του μπαμπά Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ έχει πάρει νίκη και μάλιστα σπουδαία. Αυτό έχει γίνει σήμα κατατεθέν μεγάλων επιτυχιών. Τώρα η Στέλλα μαζί με την μαμά της, έχουν ακολουθήσει τον μπαμπά στο Μιλάνο. Και ο Λάζαρος έχει έτοιμο το καλύτερο σενάριο για το φινάλε του παιχνιδιού με τη Μίλαν.

"Οσες φορές έπαιξα στο Σαν Σίρο δεν έχει καυτή ατμόσφαιρα, είναι μικρή παγίδα αυτό. Δεν νιώθεις πίεση, αλλά το πληρώνεις από τη πίεση της Μίλαν. Αυτό να αποφύγουμε. Να έχουμε συγκέντρωση 100%. Η Μίλαν έχει τρομερή ποιότητα μπορεί να κάνει την ζημιά ανά πάσα στιγμή" είπε αρχικά.

- Πώς αισθάνεσαι που θα βρεθείς και πάλι με τον Μοντέλα, αυτή την φορά ως αντίπαλος;

"Κάναμε ένα χρόνο μαζί. Ξέρω πως δουλεύει, νομίζω τώρα άλλαξε τώρα σύστημα η Μίλαν. Δεν έβλεπε την ώρα να παίξει με τρεις πίσω στην άμυνα. Είναι σημαντικό για μένα, που είχα μαζί του συνεργασία για έναν χρόνο, πάντα παίρνω κάτι απ’ όλους τους προπονητές. Είναι χαρά μου να τον ξαναδώ".

- Το ιδανικό σενάριο αύριο με την οικογένεια παρούσα στο Μιλάνο;

"Να την ξαναβάλω μέσα, να μπει στο γήπεδο και να πανηγυρίσει στο τέλος, όπως κάθε φορά γίνεται, όταν κερδίζει η ΑΕΚ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ