ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Ήρθα για πρωταθλητισμό"

Χριστοδουλόπουλος: "Ήρθα για πρωταθλητισμό"
Χριστοδουλόπουλος

Για τους στόχους του αλλά και τους λόγους που υπέγραψε στην ΑΕΚ, μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Ήδη από χθες (26/8) που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήρθε στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις, ήδη είχε βάλει με το μυαλό του, στόχους με την ΑΕΚ.

Πριν ακόμα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του σήμερα (28/8) το μεσημέρι, είχε ήδη διαλέξει την φανέλα με το "7".

Και όταν υπέγραψε για 2 συν 1 χρόνια με την ΑΕΚ, είπε μια λέξη για το καθοριστικό στοιχείο που τον έντυσε στα κιτρινόμαυρα. "Πρωταθλητισμός".

Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν κατηγορηματικός ως προς τους στόχους του, ενώ μίλησε για τη νέα του ομάδα, για το πέρασμα του από την Ιταλία, αλλά και το ελληνικό στοιχείο στην ΑΕΚ, όπως και τον βαθμό ετοιμότητας του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες και πρέπει να γυρίσει εκεί που της αξίζει. Και θέλω και εγώ να συμμετάσχω σ' αυτό και να βοηθήσω. Η ΑΕΚ είναι και μια οικογένεια εκτός από μεγάλη ομάδα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Από αύριο κιόλας κοιτάμε να μπούμε στον δρόμο των επιτυχιών. Έχω κάνει ένα κομμάτι προετοιμασίας με την Βερόνα. Ευτυχώς υπάρχει η διακοπή για να βρω λίγο ρυθμό και ελπίζω να είμαι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος".

Είναι σημαντικό το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί Έλληνες στην ομάδα;

"Είναι σημαντικό πως υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Πάντα έλεγα πως το ταλέντο του Έλληνα δεν το βρίσκεις εύκολα. Πρέπει να το προσθέσουμε με την δουλειά. Και να τα παντρέψουμε αυτά τα στοιχεία για να πάμε καλά".

Πόσο σ' έχει βοηθήσει το πέρασμα σου από το καμπιονάτο;

"Μ' έχει βοηθήσει αρκετά. Στο παιχνίδι, πως να προσέχω το σώμα μου και το τι θέλω να κάνω μέσα στο γήπεδο".

Ο βασικός λόγος που ήρθες στην ΑΕΚ;

"Ο πρωταθλητισμός. Γι αυτό ήρθα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ