ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Η ΑΕΚ μεγαλώνει"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΦΕΛΙΠΕ ΠΙΡΕΣ(Α) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΦΕΛΙΠΕ ΠΙΡΕΣ(Α) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αμέσως μετά τη πρόκριση της ΑΕΚ στους 32 του Europa League υποστήριξε πως οι "κιτρινόμαυροι" ήταν στημένοι εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο.

Κανείς στην ΑΕΚ δεν μπορούσε να διανοηθεί πως οι "κιτρινόμαυροι" θα μείνουν εκτός της επόμενης φάσης όπως τόνισε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μιλώντας στην "Cosmote TV" μετά το τέλος του αγώνα και τη πρόλριση της ΑΕΚ στους "32" του θεσμού.

Ο Έλληνας διεθνής τόνισε πως η ΑΕΚ μεγαλώνει και οι παίκτες παίρνουν εμπειρίες ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι σημείωσε πως η ομάδα του ήταν εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά είπε:

"Σήμερα ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειας μας. Καθόμασταν και λέγαμε ότι δεν γίνεται με μια ήττα να μείνουμε εκτός όταν έχουμε πάρει βαθμούς από το φαβορί του ομίλου και την ομάδα που πήρε την πρώτη θέση.

Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι όπου εμείς είχαμε πολύ καλή τακτική. Θέλαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα χωρίς να ρισκάρουμε. Εκτός από μια φάση στο δεύτερο μέρος δεν κινδυνέψαμε καθόλου".

Ο Χριστοδουλόπουλος συνέχισε λέγοντας:

"Η ομάδα μεγαλώνει, έχει παίκτες που παίρνουν εμπειρίες, που ξέρουν πως να κατέβουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να μεταδώσουν. Μας κατέβασε πολύ καλά και ο προπονητής μας και όλα αυτά είναι ενθαρρυντικά και για το μέλλον και η ΑΕΚ έχει παίκτες που θα μείνουν εδώ και θα προσπαθούν για το καλύτερο για την ομάδα"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ