ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Έχω βρει ηρεμία και υγεία στην ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την παρουσία του στην ΑΕΚ, είπε πως έχει βρει ηρεμία και υγεία στην Ένωση, εγκωμίασε τους συμπαίκτες του, αναφέρθηκε στην Εθνική και είπε πως είναι ιεροσυλία ο παραλληλισμός με τον Πίρλο.

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-2, κάνοντας επική ανατροπή, με τον ίδιο να πετυχαίνει δυο γκολ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, μίλησε για την παρουσία του στην Ένωση, είπε πως έχει βρει ηρεμία και υγεία στην ομάδα, εγκωμίασε τους συμπαίκτες του, αναφέρθηκε στην Εθνική και είπε πως είναι ιεροσυλία ο παραλληλισμός με τον Πίρλο στο γκολ φάουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον παραλληλισμό του με τον Πίρλο από ιταλική ιστοσελίδα: «Ως και ιεροσυλία μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό. Αν δεν κάνω λάθος έχει βάλει 35 γκολ από φάουλ.. εγώ 7-8.... Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι κάτι σωστό σε αυτό».

Για το γκολ που πέτυχε από φάουλ: «Το είχα σχεδιάσει έτσι στο μυαλό μου. Απλώς το χτύπημα για να βγει αυτό το φάουλ έπρεπε να είναι τέλειο. Ευτυχώς εκεινη την στιγμή βγήκε έτσι...».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Έχω πάρει ανάλογη αγάπη και προσοχή από την πρώτη ημέρα στην ομάδα. Ισως να έχει παίξει ρόλο αυτό. Από την πρώτη στιγμή ήρθα και βρήκα ένα κλίμα που είχε σκοπό να με βοηθήσει να βγάλω αυτά που πρέπει. Έχουν μεγάλο μερίδιο οι συμπαίκτες μου σε αυτό που βγάζω στο γήπεδο. Έχω βρει ηρεμία και υγεία σε αυτή την ομάδα».

Για το αν θα μπορούσε να έχει αυτό το δέσιμο και με οπαδούς άλλων ομάδων: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να έχει συμβεί νωρίτερα. Πάντα πιστεύω ότι έκανα καλά παιχνίδια. Αλλά αυτό που μου δίνει ένα αβαντάζ είναι η συνέχεια με τη φανέλα της ΑΕΚ που έχω».

Για την Εθνική και το ενδεχόμενο να κληθεί: «Μακάρι. Αυτό το θέλω και το περιμένω».

Για το συμβόλαιό του: «Το είπα και χθες. Επιμένω... Αν η ΑΕΚ θέλει μπορεί να το κλείσει σε πολύ λίγα λεπτά».

Για το αν έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Από πέρσι έχει γίνει αυτό. Κάπου οι ομάδες όμως το έχασαν. Έχει ανέβει το επίπεδο. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς πια. Το πρωτάθλημα είναι ανοικτό».

Για το αν πιστεύει ότι θα δοθεί μάχη με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για τον τίτλο: «Αυτό πιστεύω. Νομίζω ότι το δείχνουν και οι πρώτες αγωνιστικές. Δεν έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του ΠΑΟΚ αλλά έχουμε διαπιστώσει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και χωρίς να έχει καλή απόδοση. Κάτι πολύ σημαντικό».

Για το αν θεωρεί ότι φέτος δίνει απαντήσεις στις προηγούμενες ομάδες: «Δεν το βλέπω ότι δίνω απαντήσεις. Νομίζω ότι έχω προσφέρει σε όλες τις ομάδες που έχω παίξει».

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ