ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Είμαστε καλά και βγαίνει στο γήπεδο"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΧΙΜΕΝΕΘ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΧΙΜΕΝΕΘ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποστήριξε ότι η ΑΕΚ προσέγγισε τακτικά πολύ σωστά την αναμέτρηση με τη Ριέκα για αυτό και έφτασε στη νίκη με 2-1.

Ένα πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην αναμέτρηση με τη Ριέκα το οποίο συνοδεύτηκε και από ένα υπέροχο τέρμα.

Ο Έλληνας επιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης σημείωσε πως η ΑΕΚ προσέγγισε τακτικά πολύ σωστά την αναμέτρηση, απέδωσε τα εύσημα σε όλους ενώ τόνισε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Χαρακτηριστικά μιλώντας στη κάμερα Της Cosmote TV σημείωσε:

" Νομίζω ότι η τακτική μας προσέγγιση ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν αφήσαμε χώρους στη Ριέκα ειδικά όταν πίεσε μετά τα δύο δικά μας γκολ. Συγχαρητήρια σε όλους γιατί δώσαμε το 100% σήμερα. Νομίζω υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Πιστεύω ότι αν βγάζαμε στο γήπεδο λίγο περισσότερο την ποιότητα που δεδομένα έχουμε θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο εύκολο το παιχνίδι. Σημασία έχει ότι πάμε καλά, με τα νέα παιδιά να προσαρμόζονται, είμαστε καλά μεταξύ μας και όλα αυτά βγαίνουν σιγά σιγά στο γήπεδο".

Μπακάκης: "Ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη"

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μπακάκης στάθηκε και αυτός στην αγωνιστική βελτίωση της ΑΕΚ και σημείωσε πως η ομάδα του πήγε με σκοπό να πάρει τη νίκη και όχι να κλειστεί πίσω λέγοντας:

"Έχετε δει ότι το τελευταίο διάστημα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ήρθαμε εδώ όχι για να κάτσουμε πίσω και να πάρουμε την ισοπαλία αλλά για να νικήσουμε. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας, δουλεύουμε πολύ και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Προηγηθήκαμε, στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και όχι στην εξέλιξη του αγώνα, αλλά τελικά χάρη σε ένα εκπληκτικό φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που μας δίνει χαρά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ