ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Δεν υπάρχει γυρισμός για την ΑΕΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στην ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, στάθηκε στις παγίδες που κρύβει ο αγώνας με την ΑΕΛ, ενώ υποστήριξε πως δεν υπάρχει... γυρισμός για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ, μετά τη μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού, υποδέχεται την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση με τους "βυσσινί", ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports κι αναφέρθηκε στις παγίδες που κρύβει το ματς, ενώ υποστήριξε πως δεν υπάρχει... γυρισμός για τους "κιτρινόμαυρους".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Μετά τη νίκη στο ντέρμπι σίγουρα έχει αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα, όχι όμως μόνο και μόνο επειδή νικήσαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είχα πει και αμέσως μετά το ντέρμπι ότι ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε βαθμολογικά. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Βλέπουμε ότι η ομάδα αρχίζει και κάνει πράγματα που αρμόζουν στην ιστορία της".

Η νίκη με τον Ολυμπιακό είναι απ' αυτές που λέμε ότι κρατούν "ζεστό" τον κόσμο, για να στηρίξει μέχρι το φινάλε;

"Σίγουρα, γιατί έχουμε τώρα και δύο συνεχόμενα ματς στην έδρα μας. Ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο. Θα είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Έχει... ζεσταθεί τώρα ο κόσμος και τον θέλουμε δίπλα μας πάρα πολύ. Όλοι μας θέλουμε το καλό της ΑΕΚ".

Μετά από νίκη σε ντέρμπι, το επόμενο ματς κρύβει παγίδες;

"Σίγουρα μπορεί να κρύβει παγίδες. Απλώς εμείς έχουμε καλό κλίμα και ξέρουμε ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν υπάρχει γυρισμός. Κι αν θέλουμε να δώσουμε παραπάνω αξία σε μια μεγάλη νίκη, θα πρέπει να συνεχίσουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς".

Τη Λάρισα την κάνει πιο επικίνδυνη το γεγονός ότι μάχεται για την παραμονή της και δεν το παραμικρό περιθώριο για να χάνει βαθμούς;

"Ισχύει αυτό αλλά και για μας το ίδιο είναι. Κι εμείς πρέπει σε κάθε ματς να παίζουμε για τη νίκη, γι' αυτό και πιστεύω ότι θα έχουμε τα ηνία του παιχνιδιού. Σε τέτοια παιχνίδια, όταν παίζεις κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, μπορεί να κρύβονται κάποιες παγίδες, αλλά αν μπορέσουμε να δώσουμε τον ρυθμό μας στον αγώνα και είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ