ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: "Από τη μία ενός λεπτού σιγή, από την άλλη μαχαιριές"

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δυσκολεύτηκε να εξηγήσει την παράνοια στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου με τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο πλαίσιο της απονομής του βραβείου του συνδρομητικού καναλιού για την καλύτερη ασίστ στην τρέχουσα σεζόν της Super League. Ο μέσος της ΑΕΚ δυσκολεύτηκε να εξηγήσει την παράνοια στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου με τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με το ένα λεπτό σιγής για αδικοχαμένο οπαδό να διαδέχεται τις μαχαιριές στις κερκίδες.

"Λίγο με το κινητό υπήρχε μια εικόνα, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό των ανθρώπων που έρχονται γι' αυτό το σκοπό Βλέπεις το άσπρο και το μαύρο, από τη μία ενός λεπτού σιγή και προηγουμένως μαχαιριές στην κερκίδα. Είναι αστείο.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβαν οι ξένοι ποδοσφαιριστές. Ίσως, είναι καλύτερα να μην καταλαβαίνεις. Όταν έρχεσαι στην Ελλάδα, έχεις ακούσει. Και τα παιδιά είναι προετοιμασμένα. Μπορεί να είχαν προετοιμαστεί από την επόμενη ημέρα, που δεν ήξεραν αν θα γίνει ο τελικός".

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: "Δύσκολο το πρώτο εξάμηνο γιατί η περυσινή χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα".

Για το ματς του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και τα playoffs: "Κάναμε μέτριο ματς. Με τον Ολυμπιακό, ο δεύτερος ημιτελικός ήταν ένα ματς που έπρεπε να το διαχειριστούμε. Ούτε με τον ΠΑΟΚ μείναμε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς των playoffs".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ