ΑΕΚ

Χουλτ: "Θα δώσω πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (01/04) ο Νίκλας Χουλτ και ετοιμάζεται να δώσει… πληροφορίες στους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο Νίκλας Χουλτ φορούσε την πράσινη φανέλα και από την πλευρά του ξεκίνησε ουσιαστικά το γκολ των γηπεδούχων.

Τώρα ο Σουηδός μπακ φοράει τα κιτρινόμαυρα και για το ντέρμπι της Κυριακής (1/4) στο ΟΑΚΑ, ετοιμάζεται, όπως αποκάλυψε στην κάμερα της Nova, να δώσει όλες τις… πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Τι θα πεις στους συμπαίκτες σου για τον Παναθηναϊκό;

"Είναι ιδιαίτερο συναίσθημα να παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό Θα προσπαθήσω να τους δώσω ό,τι πληροφορίες μπορώ. Θα τους πω πως ακόμα ο Παναθηναϊκός έχει μια δυνατή ομάδα και πως οι νεαροί παίκτες που έχει είναι ταλαντούχοι παίκτες και πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε σχέση με την αρχή που υπήρχαν τα προβλήματα, τώρα ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα και ως σύνολο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για την διαφορά που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ:

"Κάθε ματς για εμάς είναι ένας τελικός. Αυτή είναι η νοοτροπία που έχουμε εδώ και πολύ καιρό και αυτός μας έφερε εδώ που είμαστε. Συνηθίσαμε να παίζουμε έτσι και έτσι θα συνεχίσουμε. Και αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένας τελικός"

Το κλειδί για να κερδίσει η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό;

"Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στο πρεσάρισμα. Να πηγαίνουμε δυνατά στην μπάλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που θέλει να κρατάει την μπάλα. Αν δεν έχουν αυτοί την μπάλα, θα την έχουμε εμείς και θα κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η τιμωρία του ΠΑΟΚ: -3 φέτος, -2 του χρόνου και 3 χρόνια στον Σαββίδη
Η νέα βαθμολογία στην κορυφή μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ
Απών ο Μασούντ, "φορτσάρει" ο Τσόσιτς
Μπακασέτας: "Είναι το χειρότερο σενάριο"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ