ΑΕΚ

Χουλτ: "Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα"

Ο ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ο ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουλτ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Η επιθυμία να παραμείνει στην Αθήνα και το ποσό που χάρισε στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκλας Χουλτ μπήκε για πρώτη φορά σήμερα (31/1) το μεσημέρι στα γραφεία της ΑΕΚ. Όμως γενικώς δεν αισθάνεται πως είναι σε ξένο περιβάλλον. Έστω και ως αντίπαλος, την ΑΕΚ την γνωρίζει. Όσο για την Αθήνα, την ξέρει καλά και την έχει… λατρέψει. Άλλωστε η επιθυμία να μην αφήσει την Ελλάδα, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην επιλογή του. Και ο Χουλτ το παραδέχθηκε.

Ήθελε να μείνει στην Αθήνα και να υπογράψει στην ΑΕΚ, γι αυτό και χάρισε ακόμα και το ποσό των 25χιλιάδων ευρώ στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Και αμέσως μετά, φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα με το αγαπημένο του νούμερο 23 (που ήταν ελεύθερο καθώς το είχε αφήσει το καλοκαίρι ο Ντίντακ), ο Σουηδός μέσος παραδεχόταν πως η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει.

«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Η ΑΕΚ είναι σε καλή θέση και θέλω να βοηθήσω να έχει καλό φινάλε στη σεζόν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και η ομάδα να βοηθήσει εμένα να εξελιχθώ και να γίνω όλο και καλύτερος ποδοσφαιριστής».

-Θα μας πεις για το στόρι της μεταγραφής;
«Δεν υπάρχουν πολλά να πεις για αυτό. Είμαι εδώ τώρα, είμαι χαρούμενος και αυτή είναι η ιστορία».

-Για τους τρεις στόχους που διεκδικεί η ΑΕΚ;
«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Είμαι σχεδόν έναν μήνα χωρίς ματς. Όμως είμαι σε καλή κατάσταση, έκανα προπόνηση κάθε μέρα στη Σουηδία και αισθάνομαι πως είμαι έτοιμος για να βοηθήσω».

-Έχεις κάνει κάποια κουβέντα με τους Σουηδούς παίκτες της ΑΕΚ;
«Ξέρω και τον Γιόχανσον και τον Αϊντάρεβιτς. Μίλησα για λίγο μαζί τους. Δεν χρειάστηκε όμως να μπω στην διαδικασία να κάνω πολλές ερωτήσεις. Ξέρω την ΑΕΚ, ξέρω την πόλη, ξέρω το πρωτάθλημα και δεν χρειάστηκε να ρωτήσω για να μάθω πράγματα».

-Ήταν βασικός λόγος για την επιλογή της ΑΕΚ, η επιθυμία να μείνεις στην Αθήνα;
«Μας αρέσει στην Αθήνα. Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα, να μείνω εδώ και να υπογράψω στην ΑΕΚ».

- Σκέφτεσαι το ντεμπούτο σου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;
«Φυσικά και το σκέφτομαι. Θα το ήθελα πολύ. Αλλά πρέπει να δούμε από αύριο τι θα πει ο προπονητής, ποιο είναι το πλάνο. Δεν έχω παίξει για έναν μήνα, αισθάνομαι καλά, αλλά θα δούμε στις προπονήσεις».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ