ΑΕΚ

Χόλτσχαουζερ: "Η ΑΕΚ είναι σίγουρα μια επιλογή για εμένα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χόλτσχαουζερ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράφαελ Χόλτσχαουζερ της Αούστρια Βιέννης υποστήριξε ότι η ΑΕΚ αποτελεί γι' αυτόν ενδιαφέρουσα επιλογή για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος.

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το όνομα του Ράφαελ Χόλτσχαουζερ γράφτηκε ουκ ολίγες φορές στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο μέσος της Αούστρια, ωστόσο, παρέμεινε εκεί, αν και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο 25χρονος χαφ μίλησε στην " Krone-TV" της χώρας του για την Ένωση και δήλωσε ότι ενδιαφέρεται για την προοπτική της Ένωσης.

Ο αριστεροπόδαρος Χόλτσχαουζερ ανέφερε: " Από τότε που γράφτηκε το όνομά μου για την ΑΕΚ, οπαδοί της σχολίαζαν στα post που έκανα στο instagram. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, που παίζει στην Ευρώπη. Για εμένα αποτελεί σίγουρα μια επιλογή για το καλοκαίρι, αλλά πρέπει να περιμένουμε, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο μεγάλος μου προβληματισμός είναι αν τη νέα σεζόν παίζει στις διεθνείς διοργανώσεις". Ο Αυστριακός πρόσθεσε ότι "τώρα είναι για εμένα η στιγμή για το βήμα παραπάνω".

Εφέτος με την Αούστρια έχει καταγράψει 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, οι δέκα εκ των οποίων στην Ευρώπη (οι δύο με την ΑΕΚ στο Europa League). Ο ύψους 1.93 χαφ δεν έχει παίξει με την ανδρική ομάδα της εθνικής Αυστρίας, αλλά έχει παίξει με όλα τα μικρά ηλικιακά τμήματα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί και σε Στουτγκάρδη και Άουγκσμπουργκ. Στο πρωτάθλημα η Αούστρια είναι 7η στη βαθμολογία.

Photo credits: Eurokinissi



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ