ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Υπήρξαν κάποια χτυπήματα κάτω απ' τη... μέση"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΑΕΚ  (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την εικόνα των παικτών της ΑΕΚ στη νίκη με 1-0 επί της Κορόνα Κίελτσε, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για το σκληρό παιχνίδι των Πολωνών.

Η ΑΕΚ, χάρη στο όμορφο γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο 27ο λεπτό, επικράτησε με 1-0 της Κορόνα Κίελτσε στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους, παρουσιάζοντας κατά διαστήματα καλή εικόνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα της NOVA και εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την εικόνα των παικτών του, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για το σκληρό παιχνίδι των Πολωνών.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος απ' τη συμπεριφορά και την απόδοση των παικτών μου. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και τέτοια παιχνίδια, όπου η κούραση είναι συσσωρευμένη. Να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να τα διαχειριστούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Γι' αυτό το λόγο, η σημερινή νίκη είναι ακόμα πιο σημαντική".

Για το σκληρό παιχνίδι της πολωνικής ομάδας: "Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι δεν ήταν απλά δυνατό. Υπήρξαν και κάποια χτυπήματα κάτω απ' τη... μέση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πάρα πολύ δυνατά. Εγώ, προσωπικά, θύμωσα, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι".

Για το ποιο σημαντικό στοιχείο που είδε στο σημερινό αγώνα απ' την ομάδα του: "Η διάθεση να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ