ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Χάθηκε ο σεβασμός"

Χιμένεθ: "Χάθηκε ο σεβασμός"
Πανιώνιος - ΑΕΚ INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο για το μέλλον του στην ΑΕΚ (video)

Μπορεί η ΑΕΚ να νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη όμως αυτό που ενδιέφερε τους περισσότερους είναι τι θα πει ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Όπως σας είπαμε νωρίτερα ο Νίκος Κωστένογλου είναι πολύ πιθανό να κάνει την προπόνηση της Δευτέρας, κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά ακόμα.

Πάντως ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε με τα όσα προηγήθηκαν της αναμέτρησης στην Νέα Σμύρνη και την ατάκα που βγήκε προς τα έξω όσον αφορά τον ίδιο:

"Δεν αληθεύει ότι τους είπα να παίξουν για εμένα. Ότι λέμε υποτίθεται πως μένει μεταξύ μας. Αν κάποιος το βγάζει προς τα έξω τότε μπράβο του. Πάντα λέω στους παίκτες να προετοιμάζονται κατάλληλα. Τους είπα: "Εσείς ξέρετε πως θα φορέσετε τα παπούτσια σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Οποιοσδήποτε φοράει ποδοσφαιρικά παπούτσια νομίζει ότι μπορεί να παίξει μπάλα, αλλά μόνο οι επαγγελματίες γνωρίζουν να το κάνουν. Κάντε το γι εσάς''.

Για πρώτη φορά το λέω δημόσια. Για να δείτε πόσοι ψεύτες υπάρχουν. Αυτό που ήθελα από την αρχή ήταν να δημιουργήσω μια οικογένεια. Υπήρχαν προβλήματα στα αποδυτήρια, αλλά πέρυσι δημιουργήσαμε μια οικογένεια. Δεν σκόπευα να τους κάνω όλους φίλους, αλλά να σέβονται ο ένας τον άλλον και αυτό υπάρχει ακόμα", είπε αρχικά.

Για το πως αισθάνεται για τη διοίκηση της ΑΕΚ, τόνισε: "Δεν πρόκειται να μιλήσω ξανά για κάτι άλλο εκτός από τον αγώνα. Με υποχρεώσατε να το κάνω αυτό. Ότι είναι να συμβεί θα συμβεί και όταν γίνει θα κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου να με ρωτήσετε ότι θέλετε".

Για το αν αισθάνεται πίεση, τόνισε: "Πάντα λειτουργώ με ηρεμία. Είμαι λυπημένος με τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει, αλλά ξέρω ότι τα δίνω όλα. Όλοι εμείς είμαστε περαστικοί αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε την ΑΕΚ. Υπήρξε μεγάλη έλλειψη σεβασμού. Είμαι προπονητής της ΑΕΚ, δεν είμαι μόνο ο Μανόλο Χιμένεθ. Χάθηκε ο σεβασμός.

Αυτή η νίκη δεν αλλάζει κάτι. Μία ομάδα είμαστε που παλεύει παιχνίδι με παιχνίδι. Ο πανηγυρισμός του Μανωλά δείχνει τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα. Ήταν ένα καλά στημένο κόρνερ και ήρθε ο Μανωλάς να κάνει τη σωστή κίνηση στο γκολ. Αυτό είναι δουλειά. Όταν βγαίνουν σωστά τα πράγματα, όλα είναι τέλεια. Όταν χάνουμε αλλάζουν όλα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ