ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει και 5-0"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευρεία νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρχιο Αραούχο. (VIDEO)

Η ΑΕΚ επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής και επέστρεψε σε τροχιά πλέι οφ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος πέτυχε τα δύο απ' τα τρία γκολ της ομάδας του, ενώ είχε γενικότερα μία πολύ καλή παρουσία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα του AEK TV και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευρεία νίκη της ομάδας του, στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό επιθετικό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Μακάρι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Ο στόχος είναι να σκοράρουμε, να κερδίζουμε και να μην αγχωνόμαστε προκειμένου να έρχονται πιο εύκολα τα αποτελέσματα για εμάς. Ελπίζω να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να επεκτείνουμε το σερί".

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί γκολ εντός έδρας επί των ημερών του: "Μακάρι να πάρουμε ακόμα επτά παιχνίδι χωρίς να δεχθούμε γκολ. Όμως, όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Αυτό που θέλουμε είναι να παίρνουμε τα παιχνίδια κι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο των υπολοίπων ατόμων που αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα".

Για το αν ανησύχησε επειδή η ΑΕΚ άργησε να "κλειδώσει" το παιχνίδι: "Σίγουρα ανησύχησα γιατί, πριν πετύχουμε το δεύτερο γκολ, είχαμε χάσει πολλές ευκαιρίες. Θυμάμαι αρκετές, όπως του Μάνταλου, του Βάργκας και του Αραούχο. Είναι ξεκάθαρο πως ήμασταν σαφώς ανώτεροι απ' τον ΠΑΟΚ, αν συγκρίνουμε τις ευκαιρίες των δύο ομάδων. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει και 5-0".

Για την εικόνα του Αραούχο: "Δεν με εκπλήσσει αυτό που βλέπω απ' τον Αραούχο, γιατί ξέρω πως μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έγινε αλλαγή γιατί ήταν κουρασμένος, ενώ σήμερα είχε κάποιες ενοχλήσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό, αφού δεν αγωνιζόταν με την Λας Πάλμας για εξωαγωνιστικούς λόγους".

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ