ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, Χιμένεθ, παίκτες EUROKINISSI SPORTS

Για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι σημαντικό να μη βγουν οι ποδοσφαιριστές του από τον αγωνιστικό ρυθμό. Διαβάστε τι ετοιμάζει ο Ισπανός τεχνικός, πριν από το εορταστικό ρεπό.

Όταν υπάρχουν γιορτές όπως το Πάσχα, το μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ πηγαίνει πρώτα και πάντα σε όσο μεγαλύτερη άδεια, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες τους.

Όμως από την άλλη μεριά, ειδικά στη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει μεγάλη σημασία για τον Ισπανό τεχνικό, να μην χάσουν οι παίκτες της ΑΕΚ τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Ούτε σωματικά, ούτε και πνευματικά. Από την επόμενη μέρα κιόλας του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Χιμένεθ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να πάρουν νίκες μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Ενώ ο Ισπανός επιμένει καθημερινά να υπενθυμίζει πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Και θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση.

Γι αυτό και πριν φύγουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την τριήμερη άδεια για το Πάσχα, ο Χιμένεθ ψάχνεται για ένα φιλικό. Έστω και με την ομάδα της Κ20. Ένα παιχνίδι που θα γίνει στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και που θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να βάλουν λίγη ένταση στη δουλειά, λίγο πριν πάρουν το ρεπό τους.

Για την Μεγάλη Πέμπτη (5/4) θέλει να βάλει ο Χιμένεθ αυτό το ματς και με δεδομένο πως είναι δύσκολο να βρεθεί αντίπαλος, το πιο πιθανό είναι πως θα γίνει με την Κ20. Άλλωστε το ζητούμενο για τον Ισπανό τεχνικό δεν είναι να κάνει αγωνιστικές δοκιμές και πειράματα, αλλά μόνο να ανεβάσει λίγο περισσότερο, σε σχέση με μια απλή προπόνηση, τους αγωνιστικούς ρυθμούς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ