ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Θέλαμε τη νίκη και τα πολλά γκολ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ικανοποιημένος ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ από το 7-0 της ΑΕΚ στη Λάρισα, αλλά κράτησε και χαμηλούς τόνους.

Μια νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ, δεδομένα ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Άλλωστε φάνηκε και από τις αντιδράσεις του Μανόλο Χιμένεθ, μόλις άρχισε να "ρολάρει" επιθετικά η Ένωση και να βρίσκει δίχτυα μέσα στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Πάντως ο Ισπανός τεχνικός κράτησε χαμηλούς τόνους, μιλώντας στην Cosmote TV και στάθηκε στις ευκαιρίες που έγιναν γκολ, αλλά και στους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής: "Θέλαμε να το κερδίσουμε το ματς, να είμαστε πρώτοι στο κύπελλο. Με βάση το αποτέλεσμα, υπήρξε χρόνος συμμετοχής για παίκτες όπως οι Γιακουμάκης και Βινίσιους που δεν είχαν παίξει πολύ. Τις ευκαιρίες και τα γκολ τα βάζουν ομάδες που δημιουργούν.

Είναι αλήθεια πως μας έλειπε το γκολ. Σήμερα το βρήκαμε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παίζαμε με ομάδα Β’ Εθνικής, με παίκτες νεαρούς δίχως εμπειρίες. Αυτά τα παιχνίδια μέχρι να βάλεις το πρώτο γκολ δεν είναι ποτέ εύκολα. Ο αντίπαλος βρίσκει έξτρα κίνητρο, είναι δύσκολο να βρεις εσύ κίνητρο, αλλά μετά το πρώτο γκολ, όλα έγιναν πιο εύκολα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ