ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Θα μας βοηθήσει πολύ ο Λαμπρόπουλος"

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΑΕΚ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ICONPRESS) ΧΙΜΕΝΕΘ
Χιμένεθ ICON

Για τη βοήθεια που θα προσφέρει στην ΑΕΚ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε αναφορά μετά το φιλικό με την Παναχαϊκή ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος "κάλυψε" τον Ντούνη για το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ είχε μεγάλη σημασία να δει τον Βασίλη Λαμπρόπουλο να επιστρέφει και πάλι δυνατός. Ειδικά από την στιγμή που τα περισσότερα προβλήματα απουσιών, τα έχει ο Ισπανός τεχνικός στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Και μετά το νικηφόρο (3-2) φιλικό με την Παναχαϊκή, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ίβηρας στάθηκε στην επιστροφή του Λαμπρόπουλου, αλλά και στην παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

"Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι νεαροί παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής. Είναι παιδιά με ταλέντο και μέσα από τα ματς, θα βελτιωθούν. Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό που επέστρεψε ο Λαμπρόπουλος μετά από τόσο καιρό. Διότι είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας και θα μας βοηθήσει πολύ" τόνισε ο Χιμένεθ.

Ακολούθως "κάλυψε" και τον νεαρό Ντούνη, για το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ. "Είναι… τολμηρός για την ηλικία του και μου αρέσει αυτό. Έχει ικανότητα με την μπάλα στα πόδια και του έχω ζητήσει να το εκμεταλλεύεται. Οπότε, ίσως να φταίω και εγώ".

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ"

Χαρούμενος για την επιστροφή του, αλλά κυρίως με το μυαλό στο πόσο θα προσφέρει πλέον στην ΑΕΚ, ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μετά το πρώτο του ματς, μετά από έξι μήνες

"Να καθαρίσει το μυαλό μου, να βρω ρυθμό. Μου κακοφαινόταν λίγο που δεν μπορούσα να βοηθήσω. Τώρα θέλω να μπω και να προσφέρω. Έχουμε έναν ανταγωνισμό στην θέση μου. Πρέπει να είμαστε όλοι διαθέσιμοι. Όλοι στο 100%. Σιγά – σιγά θα ενσωματωθώ και εγώ ξανά στο παιχνίδι της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκη με διπλό κέρδος για την ΑΕΚ στην Πάτρα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ